Okrągła bułka produkowana z ciasta drożdżowego z wgłębieniem wypełnionym śliwkami, na wierzchu posypana kruszonką. Produkt sezonowy dla osób preferujących mniej słodkie, nieprzetworzone nadzienia.
Są to malutkie bułeczki drożdżowe idealne na drugie śniadanie lub przekąskę dla dzieci lub osób liczących kalorie, dla których tradycyjna drożdżówka może się okazać zbyt duża. Nadziewana czterema rodzajami nadzień: jagodowym, waniliowym czekoladowym oraz serem, dzięki czemu każdy może wybrać swój ulubiony smak
Wyrób z ciasta półfrancuskiego o listkowej strukturze. Na wierzchu nadzienie serowe oraz łezki z nadzienia wiśniowego i brzoskwiniowego, posypane kruszonką i udekorowane lukrem
Mniejszy odpowiednik tradycyjnej chałki wypełniony nadzieniem- marmoladą wieloowocową. Idealnie nadaje się na drugie śniadanie zarówno dla dzieci jak i dorosłych
Drożdżówka składająca się z 4 drożdżówek w kształcie ślimaków o czterech smakach nadzienia: czekoladowym, jagodowym, makowym i serowym. Na wierzchu widoczne zwoje z różnym nadzieniem posypane kruszonką.
Bułka drożdżowa o owalnym kształcie wypełniona dużą ilością nadzienia wiśniowego oraz sera, posypana kruszonką. Doskonale nadaje się na drugie śniadanie lub słodką przekąskę
Pączki to tradycyjny wyrób z ciasta drożdżowego, smażony na głębokim tłuszczu, wypełniany nadzieniem różanym, pokryty dodatkowo lukrem i posypany skórką pomarańczową
Tradycyjny wyrób z ciasta drożdżowego, smażony na głębokim tłuszczu, wypełniany nadzieniem różanym, na wierzchu oblany polewą czekoladową i posypany kokosem
Pączki to tradycyjny wyrób z ciasta drożdżowego, smażony na głębokim tłuszczu, wypełniany nadzieniem różanym, posypany cukrem pudrem. Chętnie wybierane przez konsumentów nie tylko w tłusty czwartek lecz przez cały rok jako doskonała przekąska i dawka energii zarówno do pracy jak i szkoły.
Malutkie pączki smażone na głębokim tłuszczu. Zapakowane na tackach stanowią kompozycję czterech smaków-po 2 sztuki każdego rodzaju -tradycyjne z marmoladą różaną i cukrem pudrem, z marmoladą różaną wykończone lukrem i posypane skórką pomarańczową, z marmoladą różaną polane czekoladą i posypane kokosem oraz z nadzieniem advocat przyozdobione zygzakami z białej czekolady. Sprawdzą się zarówno jako mniejszy odpowiednik tradycyjnych pączków jak i jako dodatek do kawy lub przekąska dla gości
Słodka przekąska z tradycyjnie produkowanego ciasta francuskiego o kształcie podkowy wypełniona nadzieniem. Duża ilość cukru kryształu na wierzch nadaje podkówką złocistą zarumienioną barwę .Swój doskonały smak produkt zawdzięcza charakterystycznej listkowej strukturze oraz odpowiedniej ilości marmolady wieloowocowej
Słodka przekąska z tradycyjnie produkowanego ciasta francuskiego o kształcie podkowy wypełniona nadzieniem. Duża ilość cukru kryształu na wierzch nadaje podkówką złocistą zarumienioną barwę .Swój doskonały smak produkt zawdzięcza charakterystycznej listkowej strukturze oraz odpowiedniej ilości nadzienia serowego
×
Czego szukasz?
Ciasteczka! Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Polityka cookies