STREFA KLIENTA
DOKUMENTY
SKLEPY SPOŻYWCZE
ZAKŁAD PRODUKCJI PIEKARSKO-CIASTKARSKIEJ
WYROBY CUKIERNICZE
DROŻDŻÓWKI
CIASTKA DROBNE
PIECZYWO
KUP TERAZ
KUP PIECZYWO
BAR MLECZNY
DANIA OKOLICZNOŚCIOWE
SURÓWKI
DANIA OBIADOWE
PIEROGI
ZUPY
GARMAŻERKA
OFERTA
FILMY
GAZETKI
KONTAKT
DANIA OBIADOWE
Bigos
Bigos
×
Tradycyjna dla kuchni polskiej, litewskiej i białoruskiej, potrawa z kapusty i mięsa.
Kluski śląskie
Kluski śląskie
×
Rodzaj klusek ziemniaczanych przygotowanych z gotowanych ziemniaków i mąki, formowane w mocno spłaszczone kulki z wgłębieniem.
Kotlet drobiowy
Kotlet drobiowy
×
Delikatne mięso drobiowe panierowane jajkiem i bułką, smażone na złocisty kolor.
Kotlet mielony
Kotlet mielony
×
Kotlet mielony zwany sznyclem wykonany z wieprzowego mięsa z dodatkiem jajka, bułki i przypraw.
Kotlet schabowy
Kotlet schabowy
×
Kotlet schabowy panierowany przygotowany ze schabu, uwielbiany przez wielu Polaków.
Makaron z serem
Makaron z serem
×
Makaron z serem to jarski obiad przyrządzony w kilka minut.
Placki ziemniaczane
Placki ziemniaczane
×
To tradycyjny placek zrobiony z surowych ziemniaków z dodatkiem cebulki, jajek, niewielkiej ilości mąki i soli. Smakuje zarówno ze śmietaną jak i z sosem.
Ryba panierowana
Ryba panierowana
×
Filety rybne źródło kwasów Omega 3 zamknięte w złocistej panierce. Może być przygotowana w różnych postaciach.
Spaghetti
Spaghetti
×
Włoskie typowe danie długiego makaronu w towarzystwie sosów.
Udko panierowane
Udko panierowane
×
Delikatne i soczyste mięso w złocisto-brązowej panierce.
Wątróbka z cebulką
Wątróbka z cebulką
×
Wątróbka drobiowa smażona podawana z rumianą cebulką to źródło żelaza.
×
Czego szukasz?
Ciasteczka! Ta strona wykorzystuje pliki cookies.
Polityka cookies
Zrozumiałem, zamknij!